Bárbara Kusa Bárbara Kusa
Soprano

Nascuda a San Luis (Argentina) va començar els estudis de cant a Buenos Aires i els va continuar a Alemanya amb Monica Capra i Renata Parussel.

És diplomada en Direcció coral per la Universidad Católica Argentina; s’establí a França l’any 2004 i allà va obtenir el diploma en Música Antiga sota la càtedra d’Alex de Valera a l’Escola Nacional de Música de Pantin, on també va estudiar clavicèmbal i baix continu amb Hélène Dauphin.

Ha participat en diversos cursos sobre música barroca amb Monique Zanetti, Jean Claude Malgoire, Max Von Egmond i Jordi Savall.

Ha interpretat papers de solista en diferents òperes barroques com L’Orfeo, de Monteverdi; El rapto de Proserpina, de Coppola; Les Indes Galantes, de Rameau; Le Bourgeois Gentilhomme, de Lully; Castor et Pollux, de Rameau, i L’Incoronatione di Poppea, de Monteverdi.

Com a solista d’oratori ha interpretat la Passió segons Sant Joan, de J. S. Bach; el Rèquiem de Fauré; el Rèquiem de W.A. Mozart; el Rèquiem Alemany de Brahms, el Te Deum de Bruckner, La Creació, de J. Haydn, entre altres.

El seu repertori inclou obres medievals i barroques i també lieder alemanys i música contemporània.

Compagina l’activitat com a cantant amb tasques docents com a professora de cant en conservatoris i de cursos d’especialització en cant barroc.

Actualment és sol·licitada per grups com Ensemble Elyma (Gabriel Garrido), Canticum Novum (Emmanuel Bardon), Coral Cantiga (Josep Prats), La Chimera (Eduardo Egüez), Il Festino (Manuel de Grange), Entheos (Benoit Damant), Coulicam (Mario Raskin), Alpha i Cronexos.

Subscriu-te al butlletí
Enviar Subscripció
Baixa del Servei

 

Cicle de Concerts

Festival d'Estiu

Tots els Programes

Contacte

Rambla Sant Nebridi, 2 8e 1a
08222 Terrassa

 

Copyright © 2013 OCT48

Avís legal