alicia perez Alícia Pérez
Actriu

AUDIOVISUAL
 
- “La Riera” (TV3). 2010/11/13/14. Serie.
- “Insensibles” –J.Carlos Moreno. ROXBURY PICTURES. 2011.Cine.
- “Angel y demonio” (CUATRO) PLURAL Producciones. 2010. Serie.
- “Felipe y Letizia” –J. Oristrell. (TELE-5). BRUTAL Prod. 2010.Tv-movie.
- “Operación Malaya” –Manuel Huerga. (TVE) MEDIAPRO.2010.Tv-movie.
- “La que se avecina” (TELE-5) ALBA ADRIATICA.2009.Serie
- “23F: El día más difícil del Rey”–Silvia Quer. (TVE) ALEA Docs&Films. 2008.Tv-movie.
- “El porvenir es largo” (TVE) FicciónTV-Zeta.2008.Serie.
- “Hospital Central” (TELE-5) Video Media. 2007.Serie.
- “La Via Augusta” (TV3) Ovideo TV. 2007.Serie.
- “Mar de fons” (TV3) Diagonal Televisión. 2006.Serie.
- “Nit bus” Salto de Eje. 2006.Cortometraje.
- “Lo cartanyà”  (TV3) EL TERRAT Producciones. 2005.Serie.
- “Máxima pena” Salto de Eje.2005.Cortometraje.
- “07:58:13” Universidad Pompeu Fabra de BCN. 2001.Cortometraje.
 
 
TEATRE
 
-“Adiós a la infancia” -Oriol Brogi. (Teatre Lliure) (2013)
-“Una història catalana” –Jordi Casanovas. (Teatre Nacional) (2013)
-“Macbeth” –Alex Rigola. (Teatre Nacional) (2012)
-“Coriolà”-Alex Rigola. (Teatre Lliure) (2012)
-“Tragedia” –Alex Rigola. (Teatre Grec) –(2011)
-“Dues dones que ballen” –Xavier Alberti. (Teatre Lliure)-(2011)
- “Vida Privada”-Xavier Alberti. (Teatre Lliure)-(2010)
- “2666” -Alex Rigola. (Teatre Lliure 2007-2010.  Teatro  Matadero)-(2008)
- “Aquí s’aprèn poca cosa” -Toni Casares. (Sala Beckett)  (2009)
- “El duo de La Africana” -Xavier Albertí. (Teatre Lliure 2007. CDN-Teatro Maria Guerrero)-(2009)
- “Otelo” -Carlota Subirós. (Teatre Lliure 2006. Teatro Español)-(2007)
- “Arbusht” –Alex Rigola. (Teatre Lliure) (2006)
- “European house” –Alex Rigola. (Gira 2005. Teatre Lliure 2006. Teatro Español)-(2007)
- “Ricardo III” –Alex Rigola. (Teatre Lliure 2005. Gira 2005/06. Teatro Español)-(2007)
- “Santa Juana de los Mataderos” –Alex Rigola. (Teatre Lliure)-(2005) (Gira 2004/05/06)
- “Antígona” -Ramón Simó. (Teatre Lliure)-(2003)
- “El Maestro y Margarita” -Xicu Massó. (Teatre Lliure)-(2003)
- “Liliom“ -Carlota Subirós. (Sala Beckett )-(2003)
- “Julio César” -Alex Rigola. (Teatre Lliure )-(2002/04) . (Gira 2003/04/05)
- “Troilo y Cresida” -Xavier Albertí. (Teatre Lliure)-( 2002)
- “Orgía” -Xavier Albertí. (Teatre Lliure)-(2002)
- “Tito Andrónico” -Alex Rigola. (Gira 2002)
- “I mai no ens separarem” -Carlota Subirós. (Teatre Malic )-( 2001)
- “Más extraño que el paraíso” -Xavier  Albertí. (Sala Muntaner )-(2001)
- “El gat negre” -Xavier Albertí. (Teatre Malic)-(2001)
- “Ànsia” - Xavier Albertí. ( Sala Muntaner)-(2000)
- “Passatge Gutemberg” -Xavier Albertí. (Teatre Tantarantana )-(2000)
- “Ària del diumenge” -Carlota Subirós. (Teatre Nacional de Catalunya)-(1999)
- “Dotze Treballs” -Xavier Albertí. (Teatre Malic)-(1999)
- “Dies de Festa” –Dir.  Carlota Subirós. (Sala Beckett)-(1999)
- “La núvia de Hamlet” –Carles Salas. Cia de Dansa Búbulus.  (Grec´98 )
- “Hamlet” –Xavier Albertí. (Teatre Malic)-(1995)
- “Hedda Gabler” –Xavier Albertí. (Teatre La Cuina de l’Institut del Teatre)-(1994)
 
 
ALTRES
 
- “La meua filla sóc jo” –Carles Santos. (Voz en off) (Teatre Lliure)-( 2005)
- “Ecos del silenci” Orquestra BCN i Nacional de Catalunya. (Voz en off) ( Auditori de Barcelona)-(2005) 

Vladislav Bronevetzky Vladislav Bronevetzky
Pianista

Nascut a Vladivostok (Rússia), comença els seus estudis musicals a l’Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d’estudi comença la seva carrera concertística, actuant a recitals i a concerts acompanyat per importants orquestres (“Nijny-Novgorod Philharmonic Orchestra”, “Minsk Philharmonic Orchestra”...) a Sant Petersburg, Moscou, Saratov, Minsk , Volgograd, Omsk... Posteriorment, segueix la seva formació al Conservatori Tchaikovsky de Moscou, amb la famosa pianista Elissa Wirsaladze. Durant aquest període actua també en diverses gires per Alemanya (“Schauspielhaus-Berlín (acompanyat per la ”Berliner Rundfunk Symphonieorchester“), Leipzig, Dresde, Zwickau…). Rep la Beca Especial Tchaikovsky al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

V. Bronevetzky té una substancial activitat concertística, reconeguda per la seva subtilesa interpretativa i la seva perfeccionada tècnica. Ha fet diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestres, recitals i com a pianista de càmera (acompanyant a reconeguts intèrprets, como la violoncel·lista Natalia Gutman, la soprano Annick Massis , Quartet de la Orquestra Filarmònica de Berlín, el tenor Juan Diego Flórez, el tenor Josep Bros…) a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorússia, Àustria, Itàlia, Japó, USA, Andorra i Espanya (Auditorio Nacional-Madrid-ONE/Josep Pons), Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Palacio de Festivales-Santander…). El seu repertori és molt variat i extens, incloent obres de diferents estils i èpoques.

Paral·lelament a la seva activitat com a intèrpret, ha format part en diverses ocasions dels jurats de concursos nacionals de piano al seu país. De 1991 a 1996 va desenvolupar la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Tchaikovsky de Moscou i a diverses master-class a l’estranger, les quals fa encara regularment. Diversos alumnes seus han estat premiats als concursos internacionals de piano més reconeguts. Actualment és Professor de Piano de l’“Escola Superior de Música de Catalunya”.

Bárbara Kusa Bárbara Kusa
Soprano

Nascuda a San Luis (Argentina) va començar els estudis de cant a Buenos Aires i els va continuar a Alemanya amb Monica Capra i Renata Parussel.

És diplomada en Direcció coral per la Universidad Católica Argentina; s’establí a França l’any 2004 i allà va obtenir el diploma en Música Antiga sota la càtedra d’Alex de Valera a l’Escola Nacional de Música de Pantin, on també va estudiar clavicèmbal i baix continu amb Hélène Dauphin.

Ha participat en diversos cursos sobre música barroca amb Monique Zanetti, Jean Claude Malgoire, Max Von Egmond i Jordi Savall.

Ha interpretat papers de solista en diferents òperes barroques com L’Orfeo, de Monteverdi; El rapto de Proserpina, de Coppola; Les Indes Galantes, de Rameau; Le Bourgeois Gentilhomme, de Lully; Castor et Pollux, de Rameau, i L’Incoronatione di Poppea, de Monteverdi.

Com a solista d’oratori ha interpretat la Passió segons Sant Joan, de J. S. Bach; el Rèquiem de Fauré; el Rèquiem de W.A. Mozart; el Rèquiem Alemany de Brahms, el Te Deum de Bruckner, La Creació, de J. Haydn, entre altres.

El seu repertori inclou obres medievals i barroques i també lieder alemanys i música contemporània.

Compagina l’activitat com a cantant amb tasques docents com a professora de cant en conservatoris i de cursos d’especialització en cant barroc.

Actualment és sol·licitada per grups com Ensemble Elyma (Gabriel Garrido), Canticum Novum (Emmanuel Bardon), Coral Cantiga (Josep Prats), La Chimera (Eduardo Egüez), Il Festino (Manuel de Grange), Entheos (Benoit Damant), Coulicam (Mario Raskin), Alpha i Cronexos.

Pep Prats Pep Prats
Director

Nascut a Sant Feliu de Llobregat l’any 1953, Josep Prats va estudiar als conservatoris de Barcelona i Badalona, i direcció amb Antoni Ros Marbà. També ha seguit cursos de direcció coral professats per Jordi Casas, Erwin List, Laszlo Heltay, Pierre Cao i Michel Corboz.

Més enllà de diverses agrupacions corals que ha dirigit aquests darrers anys (Coral Allegro, Corals de l’Arc), actualment es fa càrrec de la Coral Cantiga (Barcelona) i del Cor Ciutat de Tarragona (Tarragona). Ha estat professor de l’Institut del Teatre de Barcelona i del Conservatori Superior de Música del Liceu, director associat del Coro de Radiotelevisión Española (Madrid) i director convidat per diferents cors, tant amateurs com professionals (Capella de Santa Maria del Mar, Cor Nacional d’Homes d’Estònia, etc.). També és director del programa “Cantània”, que organitza anualment el Servei Pedagògic de l’Auditori de Barcelona.

Josep Prats ha treballat en nombrosos festivals corals nacionals i internacionals celebrats a França, Bèlgica, Anglaterra, Alemanya, Portugal, Argentina i Xile, i en les darreres edicions del Festival Europa Cantat. També ha estat membre de jurats de competicions corals nacionals i internacionals a Tolosa, Trelew, Amiens... i sovint imparteix cursos de direcció coral a Catalunya, França, Brasil i Països Baixos.

Ha estat responsable tècnic de la Federació Catalana d'Entitats Corals, del Permanent Music Comitee de la Federació Europea de Joves Corals. Actualment té la responsabilitat artística de la Setmana Cantant de Tarragona.

Marta Cordomí Marta Cordomí
Mezzosoprano

Nascuda a Barcelona, va seguir els estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música d’aquesta ciutat. Fou alumna de la soprano M. Dolors Aldea, ha rebut lliçons de la mezzo Cindee Sanner i ha treballat amb els repertoristes Roger Vignoles, Ian Burnside, Michael Pollock, Robin Bowman i Alan Branch, i amb les sopranos Mercè Puntí i Enriqueta Tarrés, el tenor Josep Benet i la mezzo Mollie Petrie.

Actualment col·labora sovint amb diversos cors professionals, com ara el Cor de Cambra del Palau de la Música, que dirigeix Josep Vila, i el Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona, que dirigeix David Malet. És membre del grup vocal La Xantria, que dirigeix Pere Lluís Biosca, amb qui ha gravat diversos discos compactes, i de Barcelona Ars Nova, sota la direcció de Mireia Barrera. Ha cantat en diversos grups de petit format i ha tingut una llarga formació en el món coral. Fou membre de la Capella de Música de Santa Maria del Mar, que van dirigir Lluís Vilamajó, Manel Valdivieso i Mireia Barrera. Ha col·laborat amb la Capella Reial de Catalunya, que dirigeix Jordi Savall, amb qui ha enregistrat diversos discos compactes. Va participar en el Projecte Gallus, tutelat pel Festival de Brezice, a Eslovènia, sota la direcció del mestre Günter Theuring.

És professora de cant i tècnica vocal, i assistent vocal de la Coral Cantiga. Ha participat en diversos projectes amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona i és convidada regularment per diversos cors com a tècnica de veu.

Com a solista ha interpretat repertori barroc i clàssic, sobretot, del qual es destaca l’Oratori de Nadal de J. S. Bach, Messies i Israel a Egipte de Händel, Stabat Mater de Pergolesi, Rèquiem de Mozart, Missa Nelson de Haydn, Glòria i Magníficat de Vivaldi i Missa en Do de Beethoven. Ha cantat sota la batuta de directors com ara Josep Prats, Edmon Colomer, Pierre Cao, Laszlo Heltay i Johan Dujck, entre d’altres, en sales de concert com ara el Palau de la Música Catalana i l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València i el Auditorio Nacional de Madrid. També ha interpretat repertori contemporani, a destacar l’enregistrament per a Ràdio 3 de Brussel·les de les Odes d’Horaci, de Peter Cabus, i La Tonalitat de l’Infinit, de Feliu Gasull, al Festival Grec. En el camp del lied ha ofert diversos recitals i ha cantat amb els pianistes Albert Guinovart, Guillem Martí i Lali Solà i amb el viola Miquel Córdoba.

Subscriu-te al butlletí
Enviar Subscripció
Baixa del Servei

 

Cicle de Concerts

Festival d'Estiu

Tots els Programes

Contacte

Rambla Sant Nebridi, 2 8e 1a
08222 Terrassa

 

Copyright © 2013 OCT48

Avís legal